Sociaal spreekuur in de buurt op 20 mei

wethouder Gerats

Wethouder Jack Gerats (Wmo) houdt vrijdag 20 mei 2016 om 15.00 uur zijn tweede Sociaal Spreekuur. Dezer keer in Trefcentrum Wittevrouwenveld, Edisonstraat 4, 6224GK te Maastricht.

Heeft u vragen over hulp bij het huishouden, dagbesteding, begeleid wonen of mantelzorg? Meldt u dan aan via secretariaat.wethouder.gerats@maastricht.nl of via 14 - 043 en vraag naar het secretariaat van wethouder Gerats.

Aanspreekbaar zijn voor inwoners

Het doel van dit spreekuur is om rechtstreeks aanspreekbaar te zijn voor de inwoners van Maastricht. Burgers kunnen de wethouder direct ontmoeten en hun situatie aan hem voor leggen. Wethouder Jack Gerats: “Malberg is geen Amby en De Heeg is ook weer anders dan Sint Pieter. Ik wil graag weten wat er in de buurten speelt. Inwoners van Maastricht kunnen me hier rechtstreeks over informeren. We willen als stadsbestuur zo kort mogelijk bij de mensen staan”.

Bestemd voor iedereen

Het spreekuur is niet wijkgebonden, iedere Maastrichtenaar kan in Wittevrouwenveld op spreekuur komen. Voor de zomervakantie volgen nog spreekuren in De Heeg en Limmel/Nazareth. Andere wijken volgen na de vakantie.