Sociaal spreekuur in de buurt

wethouder Gerats

Wethouder Jack Gerats (Wet maatschappelijke ondersteuning) start een maandelijks spreekuur voor burgers van Maastricht. Aanstaande vrijdag 22 april is de wethouder van 15.00 tot 17.00 uur aanwezig in Buurtcentrum Mariaberg, Anjelierenstraat 35, Maastricht. Dus heb je vragen over:

  • hulp bij het huishouden?
  • dagbesteding of begeleid wonen?
  • mantelzorg?

dan kun je tijdens het spreekuur terecht in het buurtcentrum Mariaberg.

Inloop is vrij, maar om zeker te zijn van een gesprek meld je je aan per e-mail: jack.gerats@maastricht.nl of via: (043) 350 40 43.

Het doel van dit spreekuur is om rechtstreeks aanspreekbaar te zijn voor de inwoners van Maastricht. Burgers kunnen de wethouder direct ontmoeten en hun situatie aan hem voor leggen.

Wethouder Jack Gerats: “Malberg is geen Amby en De Heeg is ook weer anders dan Sint Pieter. Ik wil graag weten wat er in de buurten speelt. Inwoners van Maastricht kunnen me hier rechtstreeks over informeren. We willen als stadsbestuur zo kort mogelijk bij de mensen staan”.

Voor de zomervakantie volgen er nog spreekuren in de wijken Wittevrouwenveld, Limmel/Nazareth en De Heeg. Na de zomervakantie volgen andere wijken.