Spooronderdoorgang Limmel-Nazareth

Een nieuwe mijlpaal op weg naar een vitaal en aantrekkelijk Limmel-Nazareth. Dat vieren we  zondag 9 november  van 14.00 tot 16.00 uur bij de spooronderdoorgang Kasteel Verduynenstraat/Balijeweg. Afgelopen anderhalf jaar is de nieuwe spooronderdoorgang - die gefinancierd is door het Rijk, de woningcorporaties Servatius, Woonpunt en de gemeente Maastricht - aangelegd in opdracht van ProRail. Wilt u bij de opening zijn? Neem dan contact op met Landa Kapel via (043) 350 46 73 of landa.kapel@maastricht.nl.

Onderdoorgang gesloten voor fietsers en bromfietsers

Door de festiviteiten rondom de officiële ingebruikname van de nieuwe spooronderdoorgang Limmel/Nazareth op zondag 09 november kunnen fietsers en bromfieters op deze dag van 9.00 uur tot 18.00 uur geen gebruik maken van de nieuwe tunnel. Zij worden geadviseerd om te rijden via de onderdoorgang bij station Noord.  

Voetgangers kunnen wel gebruik maken van de nieuwe spoortunnel, maar worden gevraagd rekening te houden met de activiteiten ter plaatse.

Definitief open voor alle verkeer

Na 18.00 uur komt er een einde aan het lange wachten voor de gesloten spoorbomen en kan de spooronderdoorgang definitief in gebruik genomen worden door zowel het autoverkeer, als de brom-) fietsers en de voetgangers