Stadsronde op 3 maart

19 februari 2015
Foto van de Raadszaal

In Maastricht hebben we heel wat regels met elkaar afgesproken over hoe we omgaan met de openbare ruimte. Denk bijvoorbeeld aan het opruimen van hondenpoep, het parkeren van de auto op de juiste plekken, het aanbieden van afval volgens de afvalkalender en het plaatsen van terrassen.

Naleven van regels

De leefbaarheid van onze stad verbetert pas echt als we ons ook allemaal aan deze regels houden. Daarom willen we graag van u weten hoe we de naleving van regels het beste kunnen realiseren.

Denk mee!

Deel uw ideeën met andere inwoners van de stad, ondernemers en het stadsbestuur tijdens de stadsronde van de gemeenteraad op 3 maart om 17.00 uur in Mosae Forum.  Deze bijeenkomst is het begin voor een aangepast handhavingsbeleid van de gemeente Maastricht. Praat mee, uw mening telt!

Aanmelden

Hebt u interesse? Meld u dan uiterlijk 28 februari aan voor deze stadsronde door een mail te sturen naar simone.coumans@remove-memaastricht.nl.