Startersdag Limburg

5 november 2014

U eigen onderneming begint hier.

Op zaterdag 15 november 2014 organiseert het Starterscentrum Limburg in samenwerking met de gemeenten Heerlen, Maastricht, Roermond en Sittard-Geleen de Startersdag Limburg.

Bent u startend ondernemer of heeft u plannen een bedrijf te starten en bent u op zoek naar informatie? Bezoek de informatiemarkt tijdens de Startersdag Limburg. Tevens worden diverse workshops aangeboden met een veelheid aan onderwerpen die voor u interessant en informatief kunnen zijn.

Informatiemarkt

Op de informatiemarkt zijn alle regionale organisaties en bedrijven aanwezig, die u informeren en adviseren over onderwerpen die voor u als starter belangrijk zijn. De Belastingdienst, UWV, accountants, zakelijke dienstverleners, banken en gemeentelijke bedrijfscontactpunten: al deze organisaties staan klaar om uw vragen te beantwoorden.  Een compleet overzicht van de deelnemende organisaties aan de informatiemarkt vindt u op www.startersdaglimburg.nl.

Workshops

Naast de informatiemarkt worden doorlopend workshops gehouden met een breed scala aan onderwerpen op het gebied van ondernemerschap, financiën, ondernemingsplan, belastingen en marketing.  Het programma en informatie over de workshops vindt u via  www.startersdaglimburg.nl/#workshops.

Bezoek het Bedrijfscontactpunt Maastricht op de Startersdag Limburg

Ook het Bedrijfscontactpunt Maastricht neemt samen met het Bedrijvencontactpunt Heerlen en het Ondernemerscontact Sittard-Geleen en de gemeente Roermond deel aan de Startersdag Limburg.

Locatie en aanvang

De Startersdag Limburg vindt plaats op zaterdag 15 november 2014 van 10.00 tot16.00 uur bij Hotel Van Der Valk Stein Urmond, Mauritslaan 65, 6129 EL Urmond. De toegang is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid.