Talentenjacht voor 65-plussers in Maastricht

Voorronde op 15 juni

Vergeet Idols, So You Think You Can Dance en andere kijkcijferkanonnen op tv. Want Maastricht heeft nu zijn eigen talentenjacht. En wel een hele bijzondere: deelname staat open voor iedereen van 65+, die kan zingen, dansen, voordragen, schrijven of beeldende kunst maakt. Zet 15 juni 2014 in uw agenda en kom kijken. Of doe zelf mee. 

Voorronde

De eerste voorronde heeft plaatsgevonden op 1juni. De tweede voorronde vindt op 15 juni om 14.00 uur plaats in het Atrium van Scharwijerveld, Daaldersruwe 93 in Maastricht. De presentatie is in handen van Patrick van de Weijer. De jury bestaat uit Peter Knops (docent Kumulus), Joop Omloo (toneelregisseur) en een vertegenwoordiger van de bewoners van Scharwijerveld. Tot de deelnemers behoren onder anderen bariton Math Lambert, begeleid op piano, en damescabaretgroep De Kriekele, die al ongeveer 45 jaar met veel succes optredens verzorgt door heel Limburg.

De grote finale van 65 + talent is op zondag 6 juli in het Theater de Bordenhal, Plein 1992 in Maastricht. 

Kom ook!

Dit unieke evenement mag u niet missen. U bent dan ook van harte uitgenodigd om op 1 of 15 juni te komen kijken, luisteren en genieten. Bent u enthousiast geworden en wilt u zelf nog meedoen? Dat kan, de deadline is vooruit geschoven. 

Meld u uiterlijk 12 juni aan op www.toutmaastricht.nl/65plustalent. Eerst meer informatie? Mail 65plustalent@maastricht.nl of bel 043 350 4888. 

De talentenjacht 65 +talent is een initiatief van de Gemeente Maastricht, Envida, Mosae Zorggroep, Tout Maastricht en Lang Leve Kunst.