Tentoonstelling en projectenmarkt Landgoederenzone

Tijdens twee tentoonstellingen op 19 en 20 mei willen we graag de conceptgebiedsvisie voor de Landgoederenzone aan u voorleggen.

Met het oog op een groenere leefomgeving werken Provincie Limburg en gemeenten Maastricht, Meerssen en Valkenburg aan de Geul sinds 2008 samen aan de transformatie van de groene buffer - de Landgoederenzone - die deze gemeenten verbindt.

De tentoonstelling vindt plaats op de volgende locaties:

• Villa Kanjel Meerssenerweg 1 in Maastricht (19 mei);
  • Ontmoet Anna, Stationsplein 1 in Meerssen (20 mei).

Op beide dagen kunt u vanaf 09.00 uur terecht om de tentoonstelling te bekijken. Vanaf 14.00 uur zijn de programmamanager en landschapsarchitect aanwezig om de gebiedsvisie nader toe te lichten en eventuele vragen te beantwoorden.

Projectenmarkt

Zowel op 19 als ook op 20 mei is er vanaf 18.30 uur een projectenmarkt. Hier presenteren verschillende partijen en/of initiatieven zich en gaan met elkaar in gesprek om tot verdere concretiseringen te komen.

Meer informatie

Wilt u de markt bezoeken of wilt u uw initiatief tonen in een marktkraam? Meldt u dan aan via cgc.macheels@prvlimburg.nl. Hier kunt u ook terecht voor meer informatie over de tentoonstelling.