Uitbreiding Vrijdagmarkt

De gemeente denkt erover na om de Vrijdagmarkt uit te bereiden. Omwonenden en ondernemers zijn uitgenodigd om bij ons binnen te lopen om met ons mee te denken en van gedachten te wisselen.

Uitbreiding Vrijdagmarkt?

De internationale en gevarieerde markt op vrijdag is niet weg te denken uit de binnenstad. Deze markt trekt bezoekers uit onze stad, maar ook uit het omliggende gebied, België en Duitsland. Niet voor niets werd de vrijdagmarkt Beste Markt van Nederland 2014. Er zijn mogelijkheden om de Vrijdagmarkt uit te breiden naar het Mosae Forum en de Hoenderstraat. Op deze manier maken we ruimte voor meer ondernemers met eventueel nieuwe producten en concepten.

In gesprek

Voordat we hier concrete plannen voor maken en een besluit nemen, willen we graag met u in gesprek. Op die manier kunnen we onze ideeën en visies uitwisselen over de kansen, mogelijkheden en wellicht risico’s die een mogelijke uitbreiding van de Vrijdagmarkt met zich meebrengt.

Inloop

Daarom bent u van harte uitgenodigd om bij ons langs te komen op woensdag 24 februari, tussen 14:00 en 19:00 uur, in vergaderruimte MF 2.007 van het gemeentehuis. U kunt aanbellen bij de ingang aan de Gubbelstraat. Wij gaan dan graag met u in gesprek, geven uitleg over onze ideeën en maken waar nodig afspraken.