Uitnodiging voor preview IRONMAN

De gemeente Maastricht en IRONMAN nodigen u uit voor de preview van de IRONMAN Maastricht-Limburg. Een uniek kijkje in de keuken van IRONMAN Maastricht-Limburg.

Ontdek hoe het achter de schermen werkt, voel de positieve energie en maak van dichtbij mee hoe er wordt toegewerkt naar de wedstrijddag. U bezoekt de transitiezone, expozone, registratie- en merchandiselocatie en tot slot het ‘magic carpet’ in de finishzone.

Wij verwelkomen u graag op zaterdag 4 augustus 2018 om 15.30 uur in de raadzaal van de gemeente Maastricht (Mosae Forum, ingang Gubbelstraat). Het programma sluiten we af met een gezamenlijke borrel in het hart van het evenement, de event area op de Kesselskade. Eindtijd 18.00 uur.

Laat u uiterlijk 20 juli weten of u komt en zo ja, met hoeveel personen?

Mail uw bevestiging naar noud.schaper@extraleisure.nl.

Graag tot 4 augustus!