Veel te doen in weekend 8, 9 en 10 september

22 augustus 2017

Op 8 september wordt de Victor de Stuersprijs uitgereikt. 9 september is het Open Monumentendag. Wat dat precies inhoudt, leest u ook op deze pagina. En 10 september gaat het culturele seizoen officieel van start tijdens een autoloos Parcours. Vanaf deze pagina verwijzen we u naar de plek waar u meer info kunt vinden.

Afbeelding Het Parcours

Victor de Stuersprijs

Met de Victor de Stuersprijs willen we een impuls geven aan architectonische kwaliteit; professioneel opdrachtgeverschap; een goed ruimtelijk ontwerp en aandacht voor duurzaamheid. De prijs wordt op 8 september uitgereikt. 

Open Monumentendag

Op 9 september opent een aantal monumenten in de stad haar deuren voor u. Het thema van de Open Monumentendag dit jaar is Boeren, burgers en buitenlui. U bent onder andere welkom in de hoeves in Oud-Caberg, in het Jekerdal; op de Lichtenberg boven op de Pietersberg en in Borgharen, waar zowel het Kasteel Borgharen als de naastgelegen kasteelhoeve bezocht kan worden.  

Autoloos Parcours

Meer info over Het Parcours, de autoloze zondag en de bereikbaarheid van het centrum op 10 september vindt u op de speciale webpagina over de autoloze zondag.