Verloopt uw indicatie voor jeugdhulp in januari of februari 2015?

Afbeelding indicatie Jeugdhulp

Afhankelijk van de verloopdatum, neemt u contact op met het Centraal Indicatieorgaan Zorg (CIZ) of de gemeente:

• Verloopt uw indicatie voor jeugdhulp of Wmo voor 15 februari 2015? Neem dan contact op met het CIZ voor uw herindicatie.
  • Verloopt uw Wmo-indicatie op 15 februari of erna, dan neemt de gemeente zelf contact met u op.
  • Gaat het om een indicatie voor jeugdhulp die verloopt op 15 februari of erna? Neem dan zelf contact op met de gemeente.

Aanpassing eerdere berichtgeving

Vorige week lieten we u weten dat u bij het CIZ moest zijn als uw indicatie voor jeugdhulp verloopt in januari of februari. Het gaat echter alleen om indicaties die verlopen vóór 15 februari. En het geldt ook voor de Wmo-indicaties.

Meer informatie

Meer informatie vindt u op onze pagina over de decentralisaties. U kunt ook mailen naar wmo@maastricht.nl of jeugd@maastricht.nl. Bellen kunt u via 14 043.