Vrijwilliger worden?

Kom naar de vrijwilligersmarkt!

Afbeelding rennend kind op het strand

ZorgSaam Maastricht organiseert 27 november een vrijwilligersmarkt in Malberg, voor mensen die graag willen werken in de zorg. Op de markt maakt u kennis met de verschillende zorginstellingen en krijgt u informatie over het werken als vrijwilliger. 

 Vrijwilligersaanbod ZorgSaam 

  • Unie van Vrijwilligers zoekt gastvrouwen / gastheren.
  • Kompas (Actief voor mensen met een handicap of chronische ziekte) zoekt vrijwilligers die samen met mensen met een chronische ziekte bewegingsoefeningen doen of samen eten;
  • In de Roode Leeuw zoekt gastvrouwen/gastheren voor de inloopmiddagen;
  • Humanitas zoekt maatjes voor dak- en thuislozen en maatjes voor anderstaligen;
  • Steunpunt Mantelzorg zoekt vrijwilligers die mensen met dementie en/of een chronische ziekte gezelschap willen houden;
  • Toon Hermanshuis, stichting Horizon, het Rode Kruis, De Zonnebloem en Trajekt zoeken vrijwilligers in Maastricht en/of Heuvelland. 

Vrijwilligerswerk doen houdt in dat u veel voor een ander kunt betekenen. U ontmoet nieuwe mensen, u kunt uw talenten inzetten, u leert nieuwe vaardigheden en u maakt deel uit van een team. 

Meer informatie

De vrijwilligersmarkt vindt plaats op 27 november van 12.00 – 17.00 uur (doorlopende inloop) in Centre Manjefiek, Grote Zaal, Malbergsingel 62. Kunt u niet naar de markt komen en bent u geïnteresseerd in vrijwilligerswerk? Stuur dan een e-mail naar c.wildeboerschut@voormantelzorgers.nl of bel 06-83668186.