Weekendafsluiting kruispunt Grote Gracht

In het weekend van 3 oktober krijgt het kruispunt Statenstraat/Grote Gracht/Capucijnenstraat een nieuwe bestrating. Het kruispunt is dan afgesloten voor doorgaand verkeer. Doorgaand verkeer is alleen mogelijk op zaterdag van 06.00 tot 18.00 uur

Foto afgesloten kruispunt Statenstraat, Grote Gracht, Capucijnenstraat

Planning

De werkzaamheden duren van vrijdag 18.00 uur tot zaterdag 06.00 uur. De asfaltlaag wordt dan  verwijderd. Na 06.00 uur gaat het kruispunt tot 18.00 uur weer open voor verkeer. Van zaterdag 18.00 tot maandagmorgen 06.00 uur gaat het weer dicht en zorgen we voor nieuwe bestrating. 

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is geen doorgaand verkeer mogelijk op de Oude Tweebergenpoort, Keizer Karelplein, Sint Servaasklooster, Vrijthof, Helmstraat, Statenstraat, Capucijnenstraat en Grote Gracht. Op het kruispunt Kommel/Brusselsestraat scheiden verkeersregelaars het bestemmingsverkeer van het doorgaand verkeer. Doorgaand verkeer wordt niet doorgelaten. 

Bestemmingsverkeer

Verkeer naar de parkeergarage onder het Vrijthof mag wel doorrijden. Overig bestemmingsverkeer kan via de bussluis Vrijthof-Oost de omgeving verlaten. De Capucijnenstraat en Lindenkruis zijn voor bestemmingsverkeer bereikbaar via de Bogaardenstraat en Capucijnengang. 

Informatie

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met toezichthouder Hans Linders via (043) 350 52 24.