Weekendwerk op de A2

In het weekend van vrijdagavond 6 maart 20.00 uur tot en met maandagochtend 9 maart 06.00 uur wordt er gewerkt op de A2 tussen de Oeslingerbaan en het Europaplein.  Verkeer op de A2 moet het hele weekend rekening houden met grote hinder. Ook verkeer op de John F. Kennedysingel ontkomt niet aan verkeershinder, want de oprit Kennedysingel  - vanaf de Limburglaan  – is in het hele weekend afgesloten.

Afsluitingen en omleidingen

  • De N2/A2 wordt volledig afgesloten tussen de Nassaulaan en het Europaplein richting Luik: verkeer richting Luik wordt omgeleid via afrit Cadier & Keer en oprit Luik.
  • Rijstrookafzetting tussen Oeslingerbaan en Europaplein richting Eindhoven: verkeer richting Eindhoven kan rijden via één rijstrook (tussen Oeslingerbaan en Europaplein).
  • De Kennedysingel is afgesloten tussen de Limburglaan en Akersteenweg in de richting van Cadier & Keer/Heer: verkeer richting Luik wordt omgeleid via de Limburglaan, Hoge Weerd, Köbbesweg en dan via afrit 56 Gronsveld terug de A2/N2 op. Verkeer richting Eindhoven wordt omgeleid via de Limburglaan, Oeslingerbaan en dan via toerit 55 Oeslingerbaan terug de A2/N2 op.
  • Let op: van zaterdag 7 maart 20.00 uur tot zondag 8 maart 6.00 uur is oprit 55 Oeslingerbaan afgesloten voor verkeer: verkeer wordt omgeleid via de toerit John. F. Kennedysingel (rijrichting Cadier & Keer/Heer), die tijdelijk wordt opengesteld.

Maastricht Bereikbaar heeft  tijdens de geplande afsluiting verschillende ov-acties  Zo kunt u voor € 2,00 retour reizen met de trein op het traject Kerkrade Centrum - Maastricht Randwyck.

Meer informatie?

Kijk op www.maastrichtbereikbaar.nl/ombouweuropaplein. Of het werk kan doorgaan, is sterk afhankelijk van de weersomstandigheden. Kijk op www.a2maastricht.nl voor de actuele planning.