Werkzaamheden Terblijterweg

12 oktober 2014

Nog tot 1 november werkt de gemeente aan de herinrichting van de Terblijterweg. Die werkzaamheden vragen veel passen en meten en zorgen voor hinder. We zijn bezig om de filevorming op te lossen en het verkeer in goede banen te leiden. Daarom leggen we de geplande dubbele rijstroken, waar mogelijk, versneld aan. En we zetten verkeersregelaars in.

Afbeelding werkzaamheden Terblijterweg

We vragen u om extra goed op te letten, de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen en de berichtgeving in de gaten te houden.

Werkzaamheden Dr. Schaepmanstraat

Tijdens werkzaamheden op de Dr. Schaepmanstraat wordt de Dr. Schaepmanstraat tussen de Aartshertogenstraat en de Burgemeester Bauduinstraat afgesloten.  De bedrijven bij het Geusseltstadion blijven bereikbaar.

Planning

• Vrijdagnacht 16 oktober van 21.00 tot 06.00 uur worden op het kruispunt met de Olympiaweg en de Dr. Schaepmanstraat de ontbrekende asfaltonderlagen aangebracht.
  • Donderdagnacht 30 oktober van 19.00 tot 06.00 uur wordt de toplaag en de definitieve markering aangebracht op de zuidzijde van de Terblijterweg, het zuidelijk deel van de Olympiaweg en de Dr. Schaepmanstraat.
  • Vrijdagnacht 31 oktober van 19.00 tot 06.00 uur wordt de toplaag en de definitieve markering aangebracht op de noordzijde van de Terblijterweg en het noordelijk deel van de Olympiaweg.

Meer informatie vindt u via de projectpagina over de Terblijterweg.