www.maastrichtagenda.nl

Alle evenementen in één overzicht

En dan is er nu de Maastricht Agenda 2015: de evenementenkalender nieuwe stijl geeft u een direct overzicht van alle (grotere) evenementen die het komende jaar in of rond de stad plaatsvinden. Er is in 2015 opnieuw sprake van een veelzijdig en kwalitatief hoogwaardig aanbod van culturele en sportieve evenementen. Met naast de traditionals als de Vrijthofconcerten van André Rieu, het Preuvenemint en Magisch Maastricht, ook nieuwe activiteiten zoals het Holi Fusion Festival, Maastricht Colours You (Roze Zaterdag) en Royals Cup. 

Wat is het belang voor u als ondernemer bij deze agenda? Ondernemers kunnen hun voordeel doen met dit overzicht; u kunt uw acties of zakelijk aanbod afstemmen op de verwachte toeloop en de doelgroepen. Maar u kunt ook rekening houden met verkeersstromen (Belgendagen), waar u in uw afspraken uw klanten voor kunt waarschuwen. 

Kalender

Om het totaaloverzicht van evenementen op een overzichtelijke en meer aantrekkelijke manier te presenteren aan inwoners en bezoekers, hebben de VVV en de gemeente de Maastricht Agenda ontwikkeld. Het papieren overzicht verschijnt in kleurrijke kalendervorm. U kunt het inzien in onder meer horecazaken, hotels, winkels en buurthuizen. Heeft u geen gedrukt exemplaar ontvangen? Geen nood! U vindt de geactualiseerde versie op www.maastrichtagenda.nl. Deze website kunt u inzetten om uw gasten/relaties op de hoogte te houden van wat er allemaal te doen is in de stad. 

Voor meer informatie kunt u terecht bij Noortje Janssen: noortje.janssen@maastricht.nl, tel. (043) 350 51 68.