ZZP-event over klanten vinden en samenwerken in Maastricht

Dat ondernemen als zzp’er populair is blijkt wel uit hun nog altijd groeiende aantal. In Limburg steeg het aantal fulltime zzp’ers van 33.386 in 2011 naar 42.358 in 2016. Speciaal voor deze groep ondernemers organiseert de Kamer van Koophandel samen met gemeente Maastricht op 27 juni het event ‘Succesvol ZZP’en’. Van 17.30 uur tot 22.00 uur kunnen zzp’ers presentaties bijwonen, de informatiemarkt bezoeken en netwerken met collega-ondernemers. Het zzp-event vindt plaats in het Mercedes-Benz Customer Assistence Center in Maastricht.

Programma

Tijdens het zzp-event geeft Jos Burgers, Nederlands meest verkochte managementauteur, een presentatie over ‘No Budget Marketing’, een messcherpe strategie om van klanten ambassadeurs te maken. Daarna spreekt Debbie Pool, die met FFOON  bedrijven off- en online in de schijnwerper zet. Zij vertelt haar ervaringen over samenwerken. Superbrainstormer Erik Peekel zorgt met veel humor voor een uitwisseling van kennis en ervaring tijdens een megabrainstorm. Verder is er een informatiemarkt en volop gelegenheid om te netwerken met andere zzp’ers.

Aanmelden

Het zzp-event heeft een doorlopend programma van 17.30 uur tot 22.00 uur. Informatie hierover staat op www.kvk.nl/zzpmaastricht. Geïnteresseerden kunnen zich via deze website aanmelden. Toegang is gratis.

Informatie over vervallen VAR

Voorafgaand aan het event - van 16:00 tot 17:30 uur - is er de mogelijkheid om een voorlichtingsbijeenkomst bij te wonen over de wijzigingen en consequenties van het vervallen van de VAR en de nieuwe wet DBA.