ZZP Fabriek Maastricht in actie

In de vorige nieuwsbrief las u nog dat de ZZP Fabriek in de oprichtingsfase verkeerde. Inmiddels heeft de vereniging een dak boven haar hoofd en gaat ze beginnen met de ledenwerving. U vindt de ZZP Fabriek aan de Boschstraat 45.

Aan de slag!

Naast de ledenwervingacties, gaat de ZZP Fabriek komende tijd om tafel met de gemeente en WOM Belvédère. Tijdens die bijeenkomst wordt geïnventariseerd hoe de fabriek betrokken wil worden in de ontwikkeling van het Belvédère-gebied.

Over de fabriek

ZZP’ers kunnen lid worden van de ZZP Fabriek. In de fabriek kunnen ze vaste of tijdelijke werkplekken en vergaderfaciliteiten huren. ZZP’ers profiteren op allerlei manieren van het netwerk van de coöperatie. Bovendien kunnen de leden zich presenteren en opdrachtgevers kunnen er opdrachten wegzetten.

De ZZP Fabriek organiseert presentaties en lezingen over relevante onderwerpen, ze biedt collectiviteitsvoordeel op inkoop en zorgt voor begeleiding van beginnende ZZP’ers via een buddy-traject. Daarnaast gaat de vereniging aan de slag met het ontwikkelen van innovatieve en vernieuwende concepten en organiseren ze netwerkevenementen voor ZZP’ers.

Meer informatie

Meer informatie over de vereniging en de activiteiten vindt u op ww.zzpfm.nl of via Facebook en Twitter. U kunt ons ook vinden op Facebook en Twitter. Neem voor meer informatie ook contact op met Raymond van Alten via 06 27 13 89 58 of Edward van Kempen via 06 21 20 58 88.