26 juli 2022 - Nieuws

College stelt zich voor: wethouder Alex Meij

Maastricht, stad van verbondenheid. Dat is de titel van het bestuursakkoord 2022-2026 dat de partijen Seniorenpartij Maastricht, D66, CDA, PvdA, PVM, VVD en Volt op 7 juni 2022 presenteerden. In het akkoord staan hun plannen voor Maastricht op hoofdlijnen. Zeven wethouders en de burgemeester gaan aan de slag met de uitwerking. De tekst van het akkoord, inclusief samenvatting in het Engels en Mestreechs, is te vinden op onze pagina over het bestuursakkoord.

Maar wie zijn nou die wethouders die voor u aan de slag gaan? De komende weken stellen we ze aan u voor. Vandaag is het de beurt aan Alex Meij  (Partij Veilig Maastricht), wethouder Sociale Zaken, Jeugdzorg, Vastgoed, Personeel en Organisatie.

Waarom wilt u graag wethouder van Maastricht zijn?

Een droom komt uit voor mij.  Ik ben zeer vereerd en dankbaar dat ik mij in kan zetten voor onze mooie stad en al haar inwoners.

Wat mogen de inwoners van u verwachten?

Met hart en ziel ga ik mijn uiterste best doen om onze stad iedere dag een beetje beter te maken. Vanuit de portefeuille sociale zaken en armoedebeleid zet ik me in om bestaanszekerheid te bieden aan onze meest kwetsbare inwoners. Een grote verantwoordelijkheid voel ik om te zorgen voor goede en beschikbare jeugdzorg voor de jongeren die dat nodig hebben. Ze moeten onbezorgd en in een veilige gemeenschap kunnen opgroeien, zij zijn immers de toekomst van onze stad.

Bekijk de portefeuille van wethouder Alex Meij

Alex Meij