3 augustus 2022 - Nieuws

College stelt zich voor: wethouder John Aarts

Maastricht, stad van verbondenheid. Dat is de titel van het bestuursakkoord 2022-2026 dat de partijen Seniorenpartij Maastricht, D66, CDA, PvdA, PVM, VVD en Volt op 7 juni 2022 presenteerden. In het akkoord staan hun plannen voor Maastricht op hoofdlijnen. Zeven wethouders en de burgemeester gaan aan de slag met de uitwerking. De tekst van het akkoord, inclusief samenvatting in het Engels en Mestreechs, is te vinden op onze pagina over het bestuursakkoord.

Maar wie zijn nou die wethouders die voor u aan de slag gaan? De komende weken stellen we ze aan u voor. Vandaag is het de beurt aan John Aarts (VVD), wethouder Mobiliteit, Stadsbeheer, Duurzaamheid en Hospitality.

Waarom wilt u graag wethouder van Maastricht zijn?

Het uitvoeren van mijn maatschappelijke idealen en die vertalen in het dagelijkse leven van mensen teneinde dat leven beter te maken, is het mooiste wat je kunt doen. Sociale bewogenheid omzetten in daden daar gaat het om.

Wat mogen de inwoners van u verwachten?

Naast vele andere zaken wil ik graag meewerken aan een goed bereikbare stad met voldoende stallingen voor fietsers en auto’s, meer (goed onderhouden) groen in de stad, een goed en klimaatbestendig leefmilieu en economisch goed klimaat. Ook werk ik graag mee aan en het organiseren van een Maastricht jaar waarin via een optocht en activiteiten rond de geschiedenis van de stad de verbinding tussen mensen wordt gezocht.

Bekijk de portefeuille van wethouder John Aarts

John Aarts