10 mei 2022 - Nieuws

Deel jouw mening over het studentenleven in Maastricht

Studeer je in Maastricht? Deel dan jouw mening met ons over het studentenleven in Maastricht. Dit doe je door de vragenlijst in te vullen (circa 7 minuten). 25 willekeurige deelnemers winnen een voucher ter waarde van 25 euro voor Local7. 

Denk mee!

We willen graag succesvol beleid maken door bewoners actief te laten meepraten. Jij als student bent onderdeel van een grote bevolkingsgroep en we zijn nieuwsgierig naar jouw mening. Daarom hebben we de handen ineengeslagen met Maastricht University en ZUYD University of Applied Sciences.

De resultaten van het onderzoek helpen ons, Maastricht University en ZUYD bepalen welke onderwerpen extra aandacht verdienen. Samen kiezen we op basis van de resultaten de belangrijkste onderwerpen en organiseren dan vervolgsessies en -enquêtes. Aan het eind van de vragenlijst kan je je ook aanmelden voor de vervolgsessies en -enquêtes (niet verplicht). 

Blijf op de hoogte

Ben je benieuwd naar de resultaten van het onderzoek? Geef dan je e-mailadres door aan het einde van de vragenlijst. Je ontvangt dan de resultaten, evaluatie en vervolgstappen binnen 3 weken per e-mail.

Dit onderzoek is onderdeel van het StudentenStad programma: een samenwerking tussen Gemeente Maastricht, Maastricht University en ZUYD University of Applied Sciences. De enquête werd mede mogelijk gemaakt door Mymaastricht.nl en het Student Project Team.