17 december 2020 - Nieuws

Dienstverlening GemeenteLoket tijdens lockdown

Het GemeenteLoket blijft open tijdens de huidige lockdown. We vragen u wel alleen een afspraak te maken als het echt niet anders kan of dringend is. Daarmee volgen we ook de maatregel van de Rijksoverheid: blijf zo veel mogelijk thuis. Zo zorgen we samen voor uw en onze gezondheid.

Dus: kan een afspraak wachten? Stel de afspraak dan uit.

Voor rijbewijzen geldt een speciale regeling.

Rijbewijs

Bij de eerste lockdown in maart heeft de Europese commissie besloten dat rijbewijzen met een verloopdatum tussen 1 februari en 30 november 2020, nog 9 maanden geldig blijven.
Let dus goed op de termijn en geldigheid van uw rijbewijs. Vraag op tijd een nieuw rijbewijs aan. Maar stel uw aanvraag nu uit als dat mogelijk is.
Lees meer over de Europese regeling op de website van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW).

Wist u dat veel zaken bij de gemeente digitaal te regelen zijn?

Een uittreksel uit de basisregistratie kunt u online aanvragen via onze website.
U kunt online aangifte doen van geboorte. En u of de begrafenisondernemer kan aangifte doen van overlijden.
Ook een verhuizing kunt u via de website doorgeven.

Kijk op deze website voor informatie over alle producten en diensten. Of bel de gemeente op 14 043 als u vragen heeft.