17 februari 2021 - Nieuws

Een paar vragen voor u

De gemeente kan, weet en doet veel zelf. Maar voor sommige zaken schakelen we heel graag de hulp in van inwoners. Ook nu hebben we uw mening nodig!

Uw mening telt

We willen namelijk graag van u weten of u als inwoner betrokken wilt worden bij het maken van plannen over uw stad en/of buurt. En hoe dat dan moet uitzien. Misschien kiest u voor een brainstorm tijdens een bijeenkomst. Of stuurt u liever een mail met uw mening of wilt u zo nu en dan wel een vragenlijst invullen? Mogelijk bruist u zelf van ideeën en wilt u graag uw eigen initiatief uitvoeren.

Maak kans op € 25

Er zijn dus veel manieren waarop u kunt meedoen aan het maken van Maastricht. En over die betrokkenheid (participatie) willen we graag meer weten. We nodigen u dan ook uit om onze korte vragenlijst in te vullen. U maakt daarbij kans op het winnen van een waardebon van € 25. We verloten er tien onder de inzenders.

Resultaten

Met de uitkomsten van de vragenlijst gaan we aan de slag. Uw ideeën helpen ons om het participatiebeleid te schrijven. Daarin wordt straks voor iedereen in Maastricht duidelijk hoe we met elkaar willen en kunnen samenwerken aan de stad.