18 oktober 2021 - Nieuws

Euregionaal werkervaring opdoen?

Grijp uw kans tijdens de Euregionale Jobfair op 21 oktober in het Mecc Maastricht.

U bent er in Nederland nergens dichterbij dan in Limburg. De provincie waar u vrijwel overal vandaan maar ongeveer 25 kilometer hoeft te overbruggen om in het buitenland te komen. Rond Zuid-Limburg zijn er binnen een uur reistijd zelfs ongeveer 2,2 miljoen banen beschikbaar.

Grijp uw kans tijdens de Euregionale Jobfair

Die jobfair vindt plaats op 21 oktober van 10.00 tot 16.00 uur in het Mecc Maastricht. Het allerbelangrijkste van de Jobfair is dat u in contact kunt komen met ongeveer 60 werkgevers uit Nederland, België en Duitsland. Daarnaast zijn er de hele dag door vrij toegankelijke workshops over werken in het buitenland. Natuurlijk kunt u ook uw cv laten checken. En u kunt er een 1-op-1 gesprek met een adviseur hebben.

2 vliegen in 1 klap want...

Die dag is in het Mecc bovendien ook de netwerkbeurs Limburg Leads: de Euregionale hotspot voor business en innovatie.

Misschien wordt op 21 oktober uw euregionale loopbaan of bedrijf geboren? Iedereen is welkom, vooraf aanmelden is wel verplicht.

Meld u aan

Meer info: www.grensarbeid.eu en Grensinfopunt.

Samen met andere gemeentes in Zuid-Limburg , Grensinfopunten  en een heleboel partners willen werken over de grens makkelijker en leuker maken.

poster euregionale banenmarkt