21 juni 2022 - Nieuws

Health Innovation Euregion Event 2022 op 5 juli in Maastricht

Wetenschappers en (startende) ondernemers hebben vaak moeite om de juiste partners en instanties te vinden die hen kunnen helpen de volgende innovatieve stappen te zetten. Zonde! Tijdens de 1e editie van het Health Innovation Euregion op 5 juli aanstaande van 12.30 tot 18.00 uur in Maastricht ontmoeten partijen elkaar om kennis en ervaring uit te wisselen en van en met elkaar te leren. Een beproefde manier om waardevolle en veelbelovende vindingen door te kunnen ontwikkelen!

Het Health Innovation Euregion Event 2022 is bedoeld voor iedereen die de ambitie heeft om de innovatie van producten en diensten voor de gezondheid van de mens te vergroten. Hetzij door ondernemerschap hetzij door het aangaan van complementaire samenwerkingen.

Meer informatie en inschrijven

U vindt meer info via Health Innovation Euregion - Home (b2match.io). Hier vindt u ook het volledige programma en kunt u zich inschrijven. Uiteraard is er tijdens de middag volop gelegenheid om te netwerken en elkaar persoonlijk te ontmoeten tijdens het speeddaten.