8 december 2022 - Nieuws

Heeft u een parkeervergunning in Maastricht?

Dan moet u een nieuwe aanvragen voor 2023. De gemeente stapt over op een gebruikersvriendelijker systeem voor het beheer van uw parkeerproducten. U kunt terecht in het nieuwe e-loket Parkeren om aanvragen te doen en wijzigingen door te voeren. U krijgt hier een brief over.

Heeft u een parkeervergunning voor bewoners, voor een bedrijf of voor woon-werk verkeer? Of maakt u gebruik van de regeling om uw bezoek met korting te laten parkeren? Dan bent u gewend dat de vergunning automatisch verlengd wordt.

Vanwege de overgang naar het nieuwe systeem moet u eenmalig een nieuwe vergunning aanvragen voor het nieuwe jaar. U heeft daar tot 31 januari 2023 de tijd voor en u hoeft deze keer ook geen leges te betalen.

Regel het meteen, dan zit u goed voor 2023: E-Loket (gemeenteportaal.nl)