1 juni 2022 - Nieuws

Help je mee om de aanvraag voor een parkeervergunning makkelijk te maken?

Vanaf 1 januari 2023 kun je in Maastricht zelf online een parkeervergunning aanvragen, veranderen, verlengen of beëindigen. Dat kun je thuis op de computer doen, of  meteen op straat met een smartphone. Het nieuwe parkeersysteem moet gemakkelijk te gebruiken zijn. En de gebruiker kan dat het beste beoordelen.

Daarom zoeken we 8 bewoners die aan een praktijktest mee willen doen. Natuurlijk uit de buurten waar bewoners een parkeervergunning nodig hebben.

Wat moet je doen als je meedoet?

Je voert een aantal handelingen uit op een computer op kantoor bij de gemeente Maastricht. Daarna schrijf je op wat we moeten verbeteren en wat je goed vindt.

Datum, tijd en plek

• Dinsdag 14 juni, vrijdag 17 juni en donderdag 23 juni. Je moet alle 3 de dagen meedoen.
  • Van 12.30 tot 14.45 uur op het kantoor van de gemeente aan de Randwycksingel 22.

Kom je met de auto? Dan kun je gratis parkeren in de parkeergarage onder het gebouw aan Randwycksingel 22. Als blijk van dank krijg je een cadeaubon ter waarde van 25 euro.

Wil je meedoen? Meld je dan uiterlijk 8 juni aan

Dat doe je door een e-mail te sturen naar nicole.keizer [at] maastricht.nl.