3 november 2021 - Nieuws

Open dag MECC Maastricht op 20 november

Al meer dan 30 jaar is MECC Maastricht een locatie voor talloze (inter)nationale beurzen, congressen en evenementen. Om bezoekers ook in de toekomst te verwelkomen waren een grondige upgrade en uitbreiding noodzakelijk. Dat is nu klaar en u kunt komen kijken!

In 2019 is hiermee begonnen en afgelopen juni is het gloednieuwe congrescentrum opgeleverd. Deze upgrade en uitbreiding zullen leiden tot meer (inter)nationale beurzen, congressen en evenementen. Daarmee wil het MECC zorgen voor een nog grotere economische spin-off voor de stad Maastricht en regio.

uitnodiging open dag MECC vrouw die hand uitsteekt voor gebouw

In september zijn de deuren van het nieuwe restaurant ‘Bar Bistro Saam’ geopend. Bar Bistro Saam brengt een ode aan de Maas, de rivier die de
stad spiegelt en verbindt. De bistro biedt het culinair erfgoed van de stad Maastricht een podium. Dit proeven bezoekers terug in het menu en zien ze terug in het interieur.

Bent u benieuwd naar het resultaat?

Meld u dan aan voor 1 van de rondleidingen tijdens de open dag op zaterdag 20 november. De rondleidingen duren ongeveer 60 minuten en beginnen om 10.00, 11.30, 12.30 en 13.30 uur. U krijgt een lekker kopje koffie of thee en vlaai.

Aanmelden vóór 14 november via mecc.nl/opendag.