6 mei 2021 - Nieuws

Stuur het aanvraagformulier leerlingenvervoer op tijd terug

Dien voor 9 juli uw aanvraag in anders loopt u het risico dat u het vervoer zelf moet regelen.

Als u gebruikmaakt van leerlingenvervoer voor uw schoolgaande kinderen, heeft u ons bericht ontvangen over de nieuwe aanvraagprocedure voor het schooljaar 2021-2022 van de gemeente Maastricht, Meerssen, Valkenburg, Eijsden-Margraten, Vaals en Gulpen-Wittem. Zorg dat u het formulier vóór 9 juli 2021 terugstuurt naar de gemeente Maastricht of digitaal aanvraagt. Anders loopt u het risico dat u het vervoer in de eerste weken van het nieuwe schooljaar zelf moet verzorgen.

Aanvraagformulier downloaden

Heeft u deze brief niet ontvangen of wilt u voor het schooljaar 2021-2022 voor het eerst leerlingenvervoer aanvragen? Dan kunt u de aanvraag online afhandelen via Digid of het  aanvraagformulier en het vervoersadvies school downloaden.

Let op: Het vervoersadvies school dat u meestuurt met de aanvraag is een verplicht formulier. Zonder dit formulier kunnen wij uw aanvraag niet behandeling nemen. Ons advies is eerst dit formulier door de school laten ondertekenen voordat u de aanvraag bij ons indient.

Vragen?

Heeft u vragen over leerlingenvervoer? Stel ze gerust via telefoonnummer 14043 of via leerlingenvervoer [at] maastricht.nl.