19 juli 2022 - Nieuws

Vul de Stadspeiling in en win een cadeaukaart of rondleiding door het Stadhuis

Wat vindt u van uw buurt, de stad of de gemeente? Hoe voelt u zich en wat doet u in het dagelijks leven? Laat het ons weten en vul de Stadspeiling 2022 in. Onder de deelnemers verloten we 5 VVV-cadeaukaarten van 25 euro en een rondleiding door het Stadhuis.

In de Stadspeiling vragen we inwoners van Maastricht naar hun mening over allerlei onderwerpen. Iedereen die in Maastricht woont, mag de Stadspeiling invullen. Elke 1 of 2 jaar houden we zo’n peiling. We proberen zo te ontdekken of we de doelen uit het coalitieakkoord ook echt halen.

Vul de Stadspeiling in

We nemen de resultaten van de Stadspeiling mee in de programmabegroting. In de programmabegroting staat wat we als gemeente willen bereiken in het komende jaar, wat we daarvoor gaan doen en hoeveel het gaat kosten. In het kort: uw mening telt!

Wilt u vaker uw mening geven en meedenken over de toekomst van de stad? Word lid van ons panel: Maastricht Forum.