18 februari 2021 - Nieuws

Week van de Afvalhelden

Van 1 tot 7 maart 2021 is het de Week van de AfvalHelden. Tijdens deze week zetten we de medewerkers uit de afvalbranche in het zonnetje. Ook de gemeente Maastricht doet hieraan mee, door een kleurplatenactie voor kinderen.

Wil jij helpen om onze AfvalHelden in het zonnetje te zetten? Verras dan de chauffeurs van de vuilniswagens met een mooie kleurplaat.

Kies zelf een kleurplaat uit!

Download de kleurplaten. Print er eentje uit en kleur deze zo mooi als je kunt voor onze helden. Hang vervolgens de kleurplaat op voor een raam aan de straatkant. Of als het mooi weer is, kun je de kleurplaat ook op de voorkant van de groene emmer plakken.

Prijs

Wil je ook nog kans maken op een mooie prijs; samen met de chauffeur mee op de vuilnisauto? Maak dan een foto van de kleurplaat en mail deze naar afval [at] maastricht.nl. We ontvangen je mailtje graag uiterlijk maandag 8 maart. Op donderdag 11 maart wordt de winnaar bekend gemaakt.

Week van de AfvalHelden
De Week van de AfvalHelden is een landelijke actie die is georganiseerd door NVRD, Vereniging Afvalbedrijven en O&O Fonds GEO. Kijk hier voor meer informatie.

kleurplaat afvalhelden