23 maart 2022 - Persbericht

Informateurs beginnen 25 maart met gesprekken

De Seniorenpartij Maastricht heeft Mariëlle Heijltjes en Wil Rutten bereid gevonden om de rol van informateur in te vullen. Dat heeft lijsttrekker Frans Bastiaens van de Seniorenpartij vandaag met bijgevoegde brief aan de overige lijsttrekkers bekendgemaakt.

Mariëlle Heijltjes is hoogleraar Managerial Behavior en leider van UMIO, de postdoctorale opleider van de Universiteit Maastricht. Wil Rutten is een gepassioneerd civil servant die zich met hart en ziel inzet voor het openbaar bestuur, recentelijk nog als ad interim gemeentesecretaris van onze stad. Hij was in 2014 en 2018 ook al informateur. Beide informateurs zullen zich donderdagavond nader introduceren en aan de 16 lijsttrekkers toelichten hoe ze hun verkenning willen aanpakken.

De 2 informateurs geven donderdagavond een toelichting op hoe ze hun verkenning willen aanpakken tijdens de vorige week vrijdag al aangekondigde startbijeenkomst. Vertegenwoordigers van de media zijn als toehoorders van harte welkom bij deze startbijeenkomst.