Uit je Dak Prijs: de prijzen

Er zijn 5 prijzen te winnen van 125 euro in de vorm van een tegoedbon. Een jury kiest het groenste en duurzaamste dak, balkon, leukste geveltuintje en de meest insectenvriendelijke inzending. Het publiek stemt voor de winnaar van de publieksprijs. De criteria en de namen van de juryleden vind je op de 'hoe werkt het'-pagina. Inspiratie nodig? Check de inspiratiepagina.
  • Publieksprijs: een tegoedbon ter waarde van 125 euro voor het dak, balkon of geveltuintje dat de meeste publieksstemmen krijgt.
  • Juryprijs groenste balkon: een tegoedbon ter waarde van 125 euro voor het balkon dat het beste scoort op vegetatie, klimaatbestendigheid, ecologische waarde, originaliteit en toegankelijkheid.
  • Juryprijs groenste dakterras: een tegoedbon ter waarde van 125 euro voor het terras dat het beste scoort op vegetatie, klimaatbestendigheid, ecologische waarde, originaliteit en toegankelijkheid.
  • Juryprijs groenste (sedum)dak: een tegoedbon ter waarde van 125 euro voor het dak het beste scoort op vegetatie, klimaatbestendigheid, ecologische waarde en originaliteit.
  • Juryprijs leukste geveltuintje: een tegoedbon ter waarde van 125 euro voor het geveltuintje het beste scoort op vegetatie, klimaatbestendigheid, ecologische waarde en originaliteit.

De winnaars kunnen kiezen uit tegoedbonnen voor onder andere een tuincentrum naar keuze, Natuurmonumenten, Byeboere of de Vogelbescherming.