De Prinsenkamer (Stadhuis)

De unieke entourage van de Prinsenkamer in het zeventiende-eeuwse Stadhuis is één van de meest gewilde locaties om te trouwen in Maastricht.

Stadhuis hal begane grond foto Ad Utens
Fotograaf Ad Utens

De Prinsenkamer biedt ruimte aan maximaal 25 personen. In de ruimte zijn fotograferen en filmen toegestaan. Muziek is geen bezwaar.

Bereikbaarheid

Bruidsparen mogen met 1 auto of voertuig aan de voor- of aan de achterkant van het Stadhuis op de Markt parkeren. Aan de achterkant is ook een lift voor mindervaliden.

In verband met de gezellige woensdag- en vrijdagmarkt kunt u op deze dagen niet parkeren op de Markt. U kunt zich dan laten afzetten bij de achteringang van het Stadhuis. Daar krijgt u ook speciaal toestemming voor. De gezellige sfeer van de markt geeft extra charme aan uw trouwdag. Er is een breed pad vrijgehouden zodat u en uw gezelschap gemakkelijk de deur kunnen bereiken. 

In verband met de gezellige woensdag- en vrijdagmarkt kunt u op deze dagen niet parkeren op de Markt. Vraag per e-mail info over het parkeren én het in- en uitstappen via huwelijk [at] maastricht.nl. De gezellige sfeer van de markt geeft extra charme aan uw trouwdag. 

Meer weten?

Beleef en ontdek het Stadhuis van Maastricht: bekijk het filmpje Grandeur op de Markt op YouTube of maak een virtuele tour door het Stadhuis.

huwelijk [at] maastricht.nl (Informeer naar de mogelijkheden)