Hetty van Dongen

Hetty van Dongen

Trouwambtenaar

Trouwambtenaar Hetty van Dongen

Ik ben Hetty, een vrolijke, enthousiaste en ondernemende vrouw. Een echte levensgenieter. Voor mij is het leven één grote avontuurlijke reis. Daarbij laat ik me leiden door datgene wat op mijn pad komt. Go with the flow. Zo ben ik sinds kort trouwambtenaar binnen de gemeente Maastricht.

Het leven draait om liefde: liefhebben en je geliefd voelen
Zo simpel is het
Liefde is leven

Mensen inspireren mij. Ik hou van mensen en wil graag iets betekenen voor anderen. Hoewel mijn eigen liefdesleven tot voor kort niet echt over rozen verliep, ben ik altijd in de liefde blijven geloven. Het kan gek lopen in het leven. Immers, hoe mooi is het dat ik nu als trouwambtenaar een betekenisvolle invulling mag geven aan het bezegelen van jullie liefde voor elkaar!

Happy with Hetty

Luisteren naar jullie mooie verhalen en gekke anekdotes, doorvragen en tot de kern komen. Dat is wat ik doe tijdens een kennismakingsgesprek. Vervolgens maak ik daarvan een eigen verhaal en schrijf ik een leuke, formele of informele speech. Net wat bij jullie past. Maar wel met een vleugje humor en een kwinkslag, want dat hoort nu eenmaal bij mij. In het Nederlands, Duits, Engels of desgewenst in het Spaans. Uiteraard denk ik graag (out of the box) met jullie mee hoe we er samen een prachtige ceremonie van kunnen maken. Daarbij hou ik uiteraard rekening met jullie wensen voor bijvoorbeeld de inhoud van de speech, eventuele muziek en/of voordrachten en het overhandigen van ringen. Liever een alternatief voor ringen? Ideeën heb ik genoeg. Niets is mij te gek. Ik help jullie graag om jullie dag nóg onvergetelijker te maken. Voor mij geldt: als jullie Happy zijn, dan ben ik Happy. Happy with Hetty!

Over mij

Goedlachs, sociaal, empathisch, nieuwsgierig, gedreven, spontaan, behulpzaam, creatief, energiek, verfrissend en ‘prettig gestoord’.  

Naast mijn werk als trouwambtenaar, werk ik sinds 2016 met veel plezier als marketeer voor Theater aan het Vrijthof in Maastricht waar ik musicals, shows, theaterconcerten, klassieke muziek en opera promoot. Ik hoop jullie daar te zien! Als theaterbezoekers en/of als twee geliefden die ik in de echt mag verbinden: de prachtige Edmond Hustinxzaal is namelijk een van de trouwlocaties binnen de gemeente Maastricht.