Kirsten Rietbergen

Kirsten Rietbergen

Trouwambtenaar

Trouwambtenaar Kirsten Rietbergen

Mijn naam is Kirsten Rietbergen, 31 jaar oud en daarmee ben ik de jongste trouwambtenaar van de gemeente Maastricht.

Binnen mijn rol als trouwambtenaar komen alle aspecten samen die mij persoonlijk erg aanspreken: luisteren, schrijven, mensen én de liefde. 

Ik beschouw het dan ook als een grote eer dat ik voor een klein, maar essentieel gedeelte betrokken mag zijn bij jullie liefdevolle dag.

Warmte, aandacht, authenticiteit en een lach

Warmte, aandacht, authenticiteit en natuurlijk een lach; dat voeg ik graag toe aan een ceremonie. Een bijzondere samenkomst waarbij jullie als bruidspaar het stralende middelpunt vormen. Omringd door jullie dierbaren staan we op persoonlijke wijze stil bij jullie liefde voor elkaar. Hoe mooi is dat?

Jullie liefdesverhaal als basis voor unieke toespraak

Van tevoren leer ik jullie graag beter kennen en hoop uiteraard ook alles over jullie liefdesverhaal te mogen horen. Vervolgens creëer ik op basis van onze ontmoeting een unieke toespraak voor de huwelijksvoltrekking. Betekenisvolle momenten, onmisbare personen en memorabele anekdotes; ze krijgen allemaal een plekje. Kortom, ik ga iets moois samenstellen, beloofd! 

Onvergetelijke ceremonie

Hebben jullie specifieke wensen of voorkeuren? Aarzel dan niet om dit met mij te delen. Ik denk met plezier mee hoe we dit kunnen realiseren. 

We gaan er samen een onvergetelijke ceremonie van maken.
Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!