Peter Cramer

Peter Cramer

Trouwambtenaar

Peter Cramer

"Ik ben Peter Cramer. “Sjiek vin iech dat”, telkens weer al die stralende bruidspaartjes en vrolijke bruiloftsgasten. Huwelijken voltrekken is voor mij een hele eer.

Als trouwambtenaar zie ik het iedere keer als een uitdaging én als een eer om deel uit te mogen maken van een van de belangrijkste dagen in het leven van 2 mensen.

Gerust en tevreden

Tijdens een eerste voorbereidende gesprek passeren al jullie wensen de revue. En van mij krijgen jullie nog enkele praktische tips; tips die ik in de afgelopen jaren dat ik trouwambtenaar ben verzameld heb. De tips en jullie wensen vat ik samen in een ‘draaiboekje’. Mijn streven is om jullie na een persoonlijk gesprek met een gerust en tevreden gevoel naar huis te laten gaan om jullie verder voor te bereiden op jullie ‘grote dag’.

Jullie wensen

Ik sta er garant voor dat een ceremonie volgens jullie wensen is. Ik doe dan ook mijn uiterste best om een leuk verhaal te schrijven in het Nederlands, Engels, Duits of Mestreechs. Een welkomstwoordje in andere buitenlandse talen behoort zeker tot de mogelijkheden! In de speech verwerk ik leuke anekdotes die in het verleden met enige regelmaat een glimlach op het gezicht van de gasten toverden. Het moment suprême, het jawoord, is natuurlijk wel plechtig. Het huwelijk is immers een rechtsgeldige verbintenis tussen twee mensen.

’t Weurt sjiek!

Doorheen mijn loopbaan, onder andere binnen de gemeente Maastricht, heb ik een rijke ervaring aan mensenkennis opgedaan. Ik ben sportief en heb een muzikale achtergrond. Ik ben alle dagen van de week beschikbaar. Mijn aanpak in het kort? Tegen elk bruidspaartje zeg ik altijd: ‘t weurt sjiek!

Over mij

Ik vind het mooi om deel uit te mogen maken van één van de belangrijkste dagen in het leven van twee verliefde mensen. Plechtig maar natuurlijk ook met een glimlach. Dat is helemaal naar de wens van het bruidspaar.

In mijn vrije tijd neem ik regelmatig tijd om te ontspannen. Daaronder vallen mijn wekelijkse hardlooprondjes, musiceren in een Funky Jazzband, Italiaans koken en als de zon zich maar eventjes laat zien trek ik op de Vespa het Heuvelland in. Ook dat is genieten! Vrunteleke salut, ciao en tot gauw