Viviane Jansen

Viviane Jansen-Lacroix

Trouwambtenaar

Vivianne Jansen

Maastricht, een unieke eeuwenoude en internationale stad waarin ik al veel huwelijken heb mogen sluiten. Voor jullie is die huwelijksplechtigheid een van de meest onvergetelijke momenten in jullie leven. Voor mij is het een eer om daar een bijdrage aan te mogen leveren; of ik nu voor meer dan honderd of slechts vier personen sta; of jullie uit Maastricht of van ver daarbuiten komen; van ieder huwelijk maak ik graag een unieke gebeurtenis.

Een hoogtepunt

Daarnaast zie ik het als een grote verantwoordelijkheid om er als trouwambtenaar voor  te zorgen dat deze huwelijksceremonie ook echt een van die hoogtepunten in jullie leven wordt.

De mens als inspiratiebron

Vanzelfsprekend wordt daarom de toespraak voor jullie persoonlijk geschreven. Daarom hecht ik ook grote waarde aan een persoonlijk gesprek waarin jullie alle wensen en gedachten hierover samen met mij bespreken. De mens zelf is altijd een inspiratiebron voor mij geweest. Ik houd van een ontspannen sfeer tijdens de huwelijksceremonie: ik voeg aan mijn toespraak graag wat humor, maar ook enkele filosofische overdenkingen toe.

In het Mestreechs

Met het oog op het internationale karakter van Maastricht, schrijf ik mijn toespraken ook in het Engels, Duits of Frans. Vaanzèllefsprekend kin iech eur towspraok ouch in eus eige Mestreechs sjrieve!

Over mij

Het voltrekken van een huwelijk is steeds opnieuw weer buitengewoon, en daar kan niets tegenop. Toch zijn er ook mij voor schitterende momenten tijdens onze rondtochten door Zuid-Europa, zowel met onze caravan als op onze motor. Ook dat zijn kleine geluksmomenten.