Berichtenbox jeleefomgeving

Als u een omgevingsvergunning aanvraagt, verwerken wij uw aanvraag via de portal jeleefomgeving.nl

In jeleefomgeving.nl heeft u alles rond uw vergunningaanvraag overzichtelijk bij elkaar in een berichtenbox. Berichten van de gemeente en berichten en documenten die u zelf aan de gemeente heeft gestuurd. Zo ontstaat er een overzichtelijk digitaal dossier van uw aanvraag. 

Hoe werkt het?

  • Wanneer u een vergunningaanvraag doet, krijgt u een bericht van het e-mailadres noreply [at] jeleefomgeving.nl
  • Die e-mail is de mededeling dat er een bericht van de gemeente Maastricht voor u klaar staat in uw berichtenbox op jeleefomgeving.nl.
  • In die mail zit een knop ‘Bekijk uw bericht’. Als u daarop klikt, ziet u uw e-mailadres dat al bij de gemeente bekend is.
  • Klik dan op inloggen.
  • Daarna wordt er een inlogcode naar uw e-mailadres gestuurd. Die code moet u invullen. Klik daarna weer op ‘inloggen’.
  • Dan heeft u toegang tot uw berichtenbox op jeleefomgeving.nl

Volg uw zaak

Uw berichtenbox op jeleefomgeving.nl bevat alle berichten over uw zaak of zaken. Zodra u inlogt, ziet u links uw recente berichten en rechts uw recente zaken. Zo kunt u uw zaak eenvoudig volgen. 

E-mailnotificaties

Bij elk nieuw bericht dat voor u klaar staat in uw berichtenbox, ontvangt u een e-mailnotificatie van noreply [at] jeleefomgeving.nl (noreply[at]jeleefomgeving[dot]nl) op het door u opgegeven mailadres. Zo hoeft u niks te missen en kunt u tijdig in actie komen als dat voor de afhandeling van uw aanvraag nodig is.