Nieuwsbrief Ontmoet de ondernemer

Nieuwsbrief

Een seintje als we tijdens feestdagen op een andere dag uw afval ophalen, mooie verhalen uit Blauwdorp of een oproep om iemand voor te dragen voor een lintje of ster. Iedere week gratis en voor niks in uw mailbox... als u zich abonneert op onze nieuwsbrief.

 

In de wekelijkse nieuwsbrief van de gemeente Maastricht praten we u bij over dingen die handig zijn om te weten als u in Maastricht woont. Of er onderneemt. Zo bevat onze nieuwsbrief altijd een snelle link naar de bekendmakingen van de gemeente Maastricht: wie vroeg welke vergunning waarvoor aan? We delen ook achtergrondverhalen of brengen projecten onder uw aandacht waarover u kunt meedenken of kunt meepraten.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Aanvullend nieuws

U kunt speciale voorkeuren instellen.

  • Bent u lid van een Vereniging van Eigenaren (VvE)? Kies er dan voor om ook het nieuws voor Verenigingen van Eigenaren te krijgen. Denk aan cursusdata, info over subsidies of handige bespaartips.
  • Als ondernemer kunt u aangeven dat u aanvullend nieuws voor ondernemers wilt ontvangen. Denk aan data van inloopspreekuren of informatie over nieuwe regelingen.

Privacy

We gebruiken uw e-mailadres alleen voor onze nieuwsbrief. U ontvangt geen reclame of andere e-mails van ons en we delen uw gegevens uiteraard niet. U kunt zich op ieder moment afmelden.