Foto van bruidspaar op fietserbrug in Maastricht

Trouwen in Maastricht

Maastricht, de stad waar velen verliefd zijn geworden, maar ook verliefd óp zijn geworden. De prachtige monumenten zorgen voor een sprookjesachtig decor. Tegelijkertijd is Maastricht vooral een jonge, levendige en dynamische stad. Deze combinatie maakt Maastricht tot dé stad voor een van de mijlpalen in een mensenleven: het jawoord. 

Huwelijk uitstellen vanwege corona

Bijeenkomsten met meer dan 100 personen worden tot en met minimaal 1 juni 2020 in heel Nederland afgelast. Deze maatregel geldt ook voor trouwceremonies en is strafbaar als hij niet wordt nageleefd. Of u uw huwelijksfeest kunt laten doorgaan hangt af van uw persoonlijke situatie. Van uw eigen keuze of u uw huwelijk met minder mensen wilt vieren. Maar bijvoorbeeld ook of uw huwelijk kan doorgaan op de door u gekozen locatie. Onze trouwambtenaren Mariëlle Peters en Mira Cramer hebben met alle koppels waarvan het huwelijk is gepland in de periode tot en met 1 juni 2020 contact opgenomen om hun situatie persoonlijk te bespreken. Heeft u toch nog dringende vragen? Neem dan contact op via huwelijk [at] maastricht.nl

Foto van fotograaf Ad Utens met op de foto Mira Cramer en Mariëlle Peters, trouwambtenaren gemeente Maastricht.

Klaar om de datum te prikken?

Wij zijn Mira Cramer en Mariëlle Peters. Bij ons kunnen jullie terecht voor het reserveren van de huwelijksdatum of het geregistreerd partnerschap. Wij helpen jullie met het opstarten van de procedures en denken heel graag met jullie mee met alle voorbereidingen. Contact met ons opnemen? Stuur een e-mail naar huwelijk [at] maastricht.nl.

Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina Trouwen in Maastricht.

Foto: Ad Utens

Foto van een bruidsboeket in de hand. Fotograaf Ad Utens
Fotograaf Ad Utens