Europe Direct Informatiepunt Maastricht

Het Europe Direct Informatiepunt Maastricht is er voor inwoners van Maastricht en omgeving. We vertellen u wat Europa voor u kan doen en wijzen u de weg binnen de Europese Unie. 

logo Europe Direct Maastricht

Wat doen wij?

Hoe krijg ik in een ander EU-land een verblijfsvergunning? Welke rechten heb ik als mijn vlucht wordt geannuleerd? Welke EU-subsidies kan mijn organisatie aanvragen? Wie of wat is 'Brussel'? Welke EU-instellingen zijn er allemaal en wat doen ze? Of beter nog: wat doet de EU voor mij? 

Bij Europe Direct kunt u terecht met deze en andere vragen. En hebben we het antwoord niet paraat? Dan zoeken we uit waar u wél terecht kunt met uw vragen. 

Kansen op Europees niveau

Voor Nederland én Zuid-Limburg biedt de Europese Unie volop kansen. Maar daar moeten we wel slim gebruik van maken. Bij Europe Direct geven we niet alleen 1 op 1 voorlichting en advies, maar organiseren we ook informatiebijeenkomsten. Zodat we samen optrekken en samen inspelen op de kansen die zich voordoen. 

Wat kan er beter in Europa?

Europa dat zijn wij. Daarom gaan we bij Europe Direct graag met u om tafel. Wat kan beter? En hoe ziet het Europa eruit waarin u zich prettig voelt? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar europedirect [at] maastricht.nl of bel +31 6 52 49 79 51.