Jaarprogramma evenementen

In het jaarprogramma staan de data en locaties van evenementen die het komende jaar in Maastricht plaatsvinden. Evenementen die in het jaarprogramma zijn opgenomen, hebben voorrang op overige evenementen.

Vaststellen jaarprogramma

Bij het vaststellen van het jaarprogramma letten we vooral op leefbaarheid. Evenementen die bijdragen aan het Maastrichtse imago en beleid krijgen voorrang. Dat geldt ook voor grote evenementen die al sinds jaar en dag op het Vrijthof plaatsvinden. Tegelijkertijd sturen we op nieuw aanbod. Met een voorkeur voor evenementen door en voor jongeren, studenten, internationale inwoners, artiesten en designers. Nieuwe locaties in en rondom het Sphinxkwartier, Tapijn en de Groene Loper passen daar prima bij en ontlasten de binnenstad.  

Aanmelden jaarprogramma

Wilt u uw evenement aanmelden voor het jaarprogramma? Doe dat dan bij voorkeur vóór 15 september van het jaar voorafgaand aan het jaarprogramma. Na 15 september kunt u uw evenement voor het jaar erna nog wel doorgeven, maar dan wordt geen voorrang meer verleend. U moet zich dan schikken naar hetgeen al op het jaarprogramma staat. Ga voor een overzicht van evenementen en activiteiten naar www.bezoekmaastricht.nl.

Evenement aanmelden voor jaarprogramma 2025

Evenementen aanmelden voor jaarprogramma 2024

Contact 

Heeft u nog vragen over het aanmelden of over het jaarprogramma, neem dan contact met ons op via jaarprogramma-evenementen [at] maastricht.nl (jaarprogramma-evenementen[at]maastricht[dot]nl)