Vastgoedmakelaar

De gemeente Maastricht biedt panden, woonkavels en bedrijfskavels aan. Dit vastgoed is te koop en/of te huur. Onderstaand vindt u ons aanbod. 

Vastgoed

Heeft u interesse in een pand? Neem dan contact op met betreffende contactpersoon genoemd onder het betreffende pand. Als er geen geschikt object wordt aangeboden, maar u heeft wel interesse in gemeentelijk vastgoed, neem dan contact op. Voor andere beschikbare panden kan de leegstandskaart geraadpleegd worden of u neemt contact op met Team Ondernemen Maastricht.

Kavels

De gemeente Maastricht en haar partners hebben bijzondere en interessante woon- en bedrijfskavels en agrarische gronden in hun bezit waarvoor zij op zoek zijn naar geïnteresseerde kopers.

Woonkavels

Bedrijfskavels

  • Beatrixhaven - Punterweg: circa 5,5 hectare bedrijfsterrein direct uitgeefbaar, geschikt voor bedrijven met een ruimtebehoefte vanaf 1,5 hectare.
  • Bedrijvenpark Maastricht Zuid: bestemd voor bedrijven in de milieucategorieën 2 en 3 en in sommige delen ook 4. Detailhandel en bedrijfswoningen zijn niet toegestaan. En kantoren alleen als ze bij een bedrijfsruimte horen.
  • WOM-Belvedere: Belvédère WOM B.V.: Dankzij de realisatie van het nieuwe Noorderbrugtracé – inclusief Belvédèrelaan – is het bedrijventerrein Bosscherveld optimaal bereikbaar. De komende jaren ontwikkelt het bedrijventerrein zich verder tot retailpark Belvédère. Meer weten? Neem dan contact op via belvedere [at] maastricht.nl.
  • Bedrijventerrein Hazendans: bedrijventerrein gelegen op een beeldbepalende locatie aan de entree van de wijk Hazendans met een oppervlakte van ± 0.9 hectare. Meer informatie via yvette.van.de.winkel [at] maastricht.nl (Yvette van de winkel)
  • Sphinxkwartier: in het iconische Eiffelgebouw – op loopafstand van de Markt en het Vrijthof -  zijn nog diverse bedrijfsruimten beschikbaar van 300m2 en 600 m2. Neem bij interesse contact op via sphinxkwartier [at] maastricht.nl

Volkstuinen

De gemeente Maastricht verhuurt op diverse locaties individuele volkstuinen. Meer informatie hierover vindt u op de pagina volkstuin huren.

Bredestraat Maastricht

Nieuwsbrief vastgoed

De nieuwsbrief vastgoed verschijnt 6 keer per jaar en informeert u over het actuele aanbod en relevante ontwikkelingen op het gebied van gemeentelijk vastgoed.