Jeugd en gezin

Als u vragen heeft over het opgroeien of de opvoeding van uw kinderen, bijvoorbeeld over voeding, ziektes of problemen thuis, kunt u bij de gemeente terecht voor ondersteuning. Wij helpen u graag met deskundig advies en begeleiding. 

We luisteren eerst goed naar uw vraag. We denken met u mee over hoe u uw probleem kunt aanpakken. Misschien bent u al geholpen als we met elkaar bellen. En is er bijvoor­beeld een oplossing in uw buurt waar u nog niet aan gedacht heeft. Wij hebben een overzicht van alle partijen die kunnen ondersteunen. We helpen u bij het vinden van de partij die u het best kan bijstaan.

Het kan ook prettig zijn om een afspraak te maken en uitgebreider met elkaar te praten. Bijvoorbeeld als er in uw situatie meerdere of ingewikkelde problemen zijn. We helpen u en uw gezin om weer op een fijne manier samen verder te kun­nen. Dat doen we samen met u en met de mensen om u heen. Daar waar nodig vragen we professionele organisaties om hulp en ondersteuning. U mag gerust iemand uit uw naaste omgeving bij deze afspraak uitnodigen. Met twee hoor en weet je altijd meer.