Parkeerbon

Gemeente Maastricht heeft de heffing en inning van parkeerboetes overgedragen aan Cannock Chase. Heeft u een parkeerbon? Dan stuurt Cannock Chase u, namens de gemeente Maastricht, een naheffingsaanslag parkeerbelasting. U moet de parkeerboete aan Cannock Chase betalen. Bent u het daar niet mee eens? Dan kunt u bezwaar indienen tegen de parkeerboete. Doe dat binnen 6 weken na de dagtekening die op de naheffingsaanslag staat.

Check de afzender van de bekeuring

In Maastricht kunt u voor (parkeer)overtredingen een boete krijgen van Cannock Chase (namens gemeente Maastricht) of van het Centraal Justitieel Incasso Bureau (CJIB). 

Boete van Cannock Chase

Op deze pagina vindt u alleen informatie over parkeerboetes van Cannock Chase namens gemeente Maastricht. 

Boete van Centraal Justitieel Incasso Bureau (CJIB)

Heeft u een boete ontvangen van het Centraal Justitieel Incasso Bureau (CJIB)? Dan leest u in de brief van het CJIB wat u moet doen om de boete te betalen of bezwaar te maken. Kijk op www.cjibl.nl voor meer informatie. 

Parkeerboete betalen

Heeft u een naheffingsaanslag parkeerbelasting ontvangen? Dan moet u die parkeerboete aan Cannock Chase betalen. Dan kan op 2 manieren:

  1. online: via de website van Cannock Chase
  2. via een eigen bankoverschrijving
    In de brief van Cannock Chase leest u hoe dit werkt. 

Bent u het niet eens met de boete?

U mag bezwaar maken tegen de parkeerboete. Doe dat binnen 6 weken na de datum op de naheffingsaanslag parkeerbelasting van Cannock Chase. 

Vragen

Kijk op de website van Cannock Chase voor meer informatie en het antwoord op veelgestelde vragen