Katja Henz

Katja Henz

Trouwambtenaar

Katja Henz trouwambtenaar gemeente Maastricht

“Diech bis mie leve, mien krach, mien fantasie. Gief wel honderd doezend reijes um gruuts op diech te zien. Diech bis mie leve, miene lach, mie gans bestoon. Iech bleif diech altied trouw. Iech laot diech noets mie goon.”

Mijn naam is Katja Henz. Een echte Maastrichtse, geboren en getogen. Levensgenieter op en top. Naast lesgeven heb ik een passie voor zingen en presenteren. Ik geniet van mooie mensen, mooie omgevingen, mooie verhalen en van lekker eten en drinken, een echte Limburgse Bourgondiër dus.

Magie

Liefde is magisch en hoe bijzonder is het dan ook om twee mensen met elkaar te verbinden. Twee mensen die zielsveel van elkaar houden. Als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand heb ik de eer om dit te mogen doen. Fantastisch!

Wil je een gezellige ceremonie met een lach en een traan, veel improvisatie en spontane reacties, dan ben ik zeker een match. Ik spreek natuurlijk dialect (een combi van Maastricht, Heer, Amby en beetje Limburgs), maar natuurlijk ook Nederlands. Met Engels en Duits kan ik ook redelijk uit de voeten, mocht dat jullie wens zijn.

Ik verheug me al op jullie verhalen. Hier maak ik dan een persoonlijk verhaal van, voor jullie speciale dag. Jullie wensen kunnen we bespreken en zo veel mogelijk inbouwen in de ceremonie. Alles om jullie dag tot een onvergetelijke te maken.

Samen maken we er de tijd van jullie leven van! Tot snel!