Nathalie Janssen

Nathalie Janssen-Heugen

Trouwambtenaar

Nathalie Janssen Trouwambtenaar gemeente Maastricht

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Een nieuwe periode in jullie leven breekt aan. Nu alleen nog een geschikte trouwambtenaar vinden. En dat is vaak lastig want laten we eerlijk zijn als ambtenaar hebben we toch nog vaak een beetje stoffig en ouderwets imago.

Een goed gevoel

Wat mij betreft is niets minder waar! Ik houd van een open, persoonlijke, warme, spontane en humorvolle aanpak. Een voorbereidend gesprek is daarom heel belangrijk. Dat kan naar wens bij jullie thuis, op kantoor of ergens anders. Belangrijk is dat we samen invulling geven aan de ceremonie en dat jullie er een goed gevoel bij hebben. Het is immers jullie dag!

Flexibel

Trouwambtenaar ben ik al sinds 2000 en sinds 2009 ben ik op alle dagen beschikbaar voor de gemeente Maastricht. Ook qua taal kun je met mij veel kanten op: ik spreek jullie toe in het Limburgs, Nederlands, Duits of Engels. Gedeeltes uit de toespraak in de Franse taal en/of het welkomstwoord in een andere talen behoren zeker ook tot de mogelijkheden.

Fantastisch leuke job

Ik heb al veel huwelijken voltrokken. Voor mij is en blijft het een fantastisch leuke job. Ik mag immers steeds weer een van de belangrijkste momenten uit een mensenleven van dichtbij meemaken. Dat is en blijft geweldig en levert mij enorm veel energie op.

Vanuit het hart

Een bijzonder mooi compliment dat ik een keer heb gekregen is dat ik straal tijdens de trouwceremonie en dat ik vanuit mijn hart vertel. Daar doe ik het voor!

Samen aan de slag

Ik hoop jullie dan ook in de nabije toekomst persoonlijk te ontmoeten om samen een mooie invulling aan jullie trouwdag te geven.

Wie ben ik?

Dit is een notendop wie ik ben:

  • Genieten met een grote G
  • Genieten met een zachte G,
  • Genieten van mijn werk als trouwambtenaar
  • Genieten als echtgenote en moeder
  • Genieten van het bourgondische leven
  • Genieten van muziek, theater, lezen en reizen
  • Genieten van en met mensen