Antoinette Stille

Antoinette Stille

Trouwambtenaar

Antoinette Stille Trouwambtenaar gemeente Maastricht

Het is toch fantastisch dat ik bij zo’n bijzondere dag aanwezig mag zijn en iets mag toevoegen.

De liefde vieren

Daar gaat het om! Het gaat op jullie trouwdag om het vieren van jullie liefde. Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen met betrekking tot de ceremonie en nemen we de hele ceremonie door.  Ik schrijf vele blaadjes vol met al jullie verhalen, uitspraken en belevenissen die jullie in de voorgaande jaren samen hebben beleefd.

Van dat alles maak ik jullie liefdesverhaal. Het is jullie dag en mijn doel is altijd jullie liefde voor elkaar in een mooi licht te zetten.  Op jullie trouwdag zijn we bij elkaar om jullie liefde te vieren!

Het is altijd informeel en gezellig. Tot het officiële moment natuurlijk! Dat moet iedereen zich wel bewust zijn van het feit dat een huwelijk niet alleen feestelijk is maar ook een officiële verbintenis is.

Mooiste compliment

Dat een gast van het bruidspaar, na de ceremonie naar mij toekwam en vroeg of ik een goede vriendin van het bruidspaar was. Het was voor hem heel duidelijk dat ik het bruidspaar goed kende. Ik had ze slechts 1 keer gesproken tijdens het kennismakingsgesprek! Ik had ze blijkbaar heel goed omschreven en hun liefdesverhaal mooi verteld.

Over mij

Van stewardess naar trouwambtenaar... zo kan het gaan. Al het mooie in het leven moet gevierd worden. Dat kan een heel lief klein moment zijn, maar zeker ook zoiets moois als de liefde. De liefde die we vieren op de trouwdag van een bruidspaar. Sinds februari 2014 ben ik trouwambtenaar bij de gemeente Maastricht en elke keer mag ik een klein beetje 'meevieren'. Een baan waar ik heel trots en heel gelukkig van word. En het reizen? Dat doe ik nu met mijn man en kinderen.