Het Generaalshuis (Theater aan het Vrijthof)

Het uit 1804 stammende Generaalshuis staat aan een van de bekendste pleinen van Nederland: het Vrijthof. Huwelijken worden voltrokken in de Edmond Hustinxzaal, de voormalige balzaal van het Generaalshuis.

Theater aan het Vrijthof foto Foto van Ad Utens
Fotograaf Ad Utens

Het gebouw vormt een perfecte combinatie van oude en nieuwe bouwkunst. Het Generaalshuis is nu de voorbouw van het Theater aan het Vrijthof. De balzaal bevindt zich nog in de oorspronkelijke staat en is voorzien van fraaie wandschilderingen.

Over de locatie

De Edmond Hustinxzaal heeft een capaciteit van maximaal 45 zitplaatsen. Als u meer gasten verwacht kunnen deze eventueel stand plaatsnemen, tot een maximum van 70 personen.  Na afloop van de huwelijksvoltrekking kunt u ook ter plekke iets drinken. Medewerkers van Theater aan het Vrijthof informeren u hier graag over. In het gebouw is een lift voor mindervaliden.

Bereikbaarheid

Bruidsparen krijgen 1 ontheffing om voor de deur aan het Vrijthof te parkeren. De gasten kunnen dichtbij parkeren in de parkeergarage onder het Vrijthof.

 

service [at] theateraanhetvrijthof.nl (Informeer naar de mogelijkheden)class="btn-primary" title="Stuur een mail naar Theater aan het Vrijthof"